top of page
Blog
INSTAGRAM
Er zijn nog geen tags.
Volg mij
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
tags
Posts

Wat lees ik nu?

Harry Potter and the Cursed Child

Dit boek is megaleuk! Het is in het begin een beetje lastig want het is een toneelscript, maar het went snel. Ook leuk om in het Engels te lezen!

whats on my mind?

LA was super! Het strand, de zon en (het beste) Harry Potter. Wat was het gaaf zeg! Jullie kunnen alles in mijn blogpost lezen. In Maui heb ik Harry Potter uitgelezen. Niet te geloven dat ik er 2 maanden geleden niks van wist! Ik weet er nu echt alles over. Het is een fantastische serie. Ik raad iedereen vanaf 9 jaar deel 1 t/m 4 aan, en iedereen vanaf 10/11 alle delen aan. Ik ben nu op Kauai, en het is hier super. Love, Eden.

Weetje van de week

Iedereen ziet de kleur van de gloeiworm anders. Ik zie ze blauw-wit, maar mijn vader groen!

mop van de week

Een kabouter komt 'De Drie Bezemstelen' in. Als hij bij de deur is, maakt hij een salto en landt op een kruk. De barman zegt: "Dat doe je goed! Waar heb je dat geleerd?" "Oh, ik zat een tijdje bij het circus," antwoordt de kabouter achteloos. De barman knikt en gaat door met glazen volschenken. Even later komt er een feeks naar binnen. Ze doet een handstand overslag en een dubbele salto en landt naast de kabouter op de kruk. "Zozo," zegt de barman, "waar heb je dat geleerd?" "Ik zat een tijdje in het circus," antwoordt de feeks. Even later komt een trol binnen. Hij doet een driedubbele salto, dubbele flikflak en landt ook op een kruk. "Jij zat zeker ook in het circus?" vraagt de barman. De trol schudt zijn hoofd. "Ik gleed uit over het matje."

Mijn favo liedjes
  • Spotify Social Icon

Klik op het Spotify-logo om naar de playlist met mijn favoriete liedjes te gaan!

Contact

Hi! Wil je een reactie, idee of compliment versturen? Vul dan dit formulier in!

contact

Bedankt! Lots of Love, Eden

Filmpjes

Snorkelen in een cenote!

Snorkelen in een cenote!

Video afspelen
bottom of page